Facebook Oyun İstekleri ve Uygulama İsteklerini Engelleme Yolları - Weböğrenci -->

Facebook Oyun İstekleri ve Uygulama İsteklerini Engelleme Yolları


Facebook Oyun İstekleri ve Uygulama İsteklerini Engelleme Yollarından bir tanesini bu yazımızda bulabilirsiniz. Son zamnalarda son derece rahatsızlık vermeye başlayan  facebooktaki oyunlar için gelen oyun davetlerinden kurtulmak mı istiyorsunuz?Aşağıdaki seçenekleri uygulayarak bu sıkıdı durumdan kurtulabilirsiniz.
Eğer sizde benim kadar bu durumdan rahatsız olup hatta sinir olma  durumuna geldiyseniz ve benim yaptığım gibi çok kısa bir işlemle  kurtulabilirsiniz.



Facebook’a girişinizi yapıyorsunuz.
Sürekli gelmekte  olan oyun yada uygulamanın sayfasına giriyorsunuz.
Oyun yada uygulama sayfasının  en altının solunda UYGULAMAYI ENGELLE yazısını buluyor ve tıklıyorsunuz.
Bu  işlemi yaptıktan sonra siz istemeden o sayfayı bir daha görmüyorsunuz.
Bir daha o  oyun yada uygulamadan size tek bir mesaj gelme durumunu engellemiş oluyorsunuz. Bu durumdan kurtulmanın bir başka çözümü de size Allah’ın her  günü oyun yada uygulama daveti yollayan arkadaşlarınızın davet yollamasını engelleyebilirsiniz.Arkadaşlarınızın davet yollamasını engellemek demek onu  engellediğiniz anlamına gelmez.Oyun ve uygulama daveti yollamasını engellediğiniz arkadaşınız hala facebook arkadaşlarınız arasındadır.Yine sohbet  edebilir,fotoğraflarını görüp beğenebilir, duvarına bakabilirsiniz(duvarını sizin görmenize kapatmamış ise).



Bu işlemi yapmak için önce tabi ki  facebook’unuzu açıyorsunuz sonra sağ üst köşede bulunan gizlilik ayarları bölümüne giriyorsunuz,en altta rahatlıkla görebileceğiniz
Engellenen Kişiler ve  Uygulamalar kısmını seçtikten sonra uygulama davetlerini engelleye tıklayın ve  en son engellemek istediğiniz kişinin adını yazın.
Pişman olup engellemeyi  kaldırmak için aynı yere girip engellemeyi kaldır demeniz yeterli.